Stilte, Compassie & Zang Weekend

De stem van je hart

Je stem is een krachtig en gevoelig instrument om je eigen ruimte in te nemen. Voor veel mensen is dat net zo spannend als dat het een groot verlangen is. Dus dat vraagt om veel vriendelijkheid naar jezelf, en een beetje moed. Met je adem en de klank van je stem kun je uitdrukking geven aan wat er in jou leeft. Door klank te maken vanuit je gevoel, gebruik je je eigen stem als medicijn om fysieke en emotionele blokkades te laten transformeren. En zo stem te geven aan het verlangen van je hart om je eigen plek in te nemen en te mogen zijn wie je bent. De stilte en wijdsheid van het natuurlijke landschap in Drenthe dragen bij aan het kunnen ontspannen en compassievol aanwezig zijn bij wat zich aandient.

Stilte, Compassie & Zang

Data: 14 -16 juni 2019 en 27 -30 augustus 2020

Locatie:
De Maanhoeve, Exloërveen 18a, 9574 PB Exloërveen (regio Emmen, Drenthe)

Programma:
Aankomst en ontvangst vrijdagmiddag vanaf 17u
Start: vrijdag avond 19.30-21.30, Zaterdag 08.00-21.30
Einde: zondag 08.00-15:30u.

we starten vrijdag na een gezamenlijke lichte avondmaaltijd met een kort avondprogramma om elkaar en de plek wat beter te leren kennen. Zaterdag zullen we vanuit stilte en begeleide compassie meditaties ruimte geven aan de stem van ons hart door middel van eenvoudige stem-oefeningen die ik begeleid. We wisselen zitten af met bewegen en stilte met klank door middel van Qi-gong, circle songs, intuitieve klanken. Op zaterdag avond ontvang je een stemheling die ik zal geven en die we elkaar zullen geven door af te stemmen op de helende frequenties van je eigen klanken.

Het programma biedt veel ruimte om te genieten van de rust en prachtige natuur van De Maanhoeve. Je kunt een wandeling maken door de schitterende stiltetuinen, het labyrinth lopen, of gewoon, even niets. Dit is een weekend voor iedereen die wil ontstressen in een natuurlijke omgeving en zich wil laten meenemen door vrije klanken en gezang afgewisseld met stilte en meditatie. En nee, je hoeft dus écht niet ‘goed’ te kunnen zingen!

Accommodatie:
De Maanhoeve is een meditatiecentrum waarbij het ontmoeten en delen centraal staat. We slapen standaard op eenvoudige 2-persoonskamers. Evt in je eentje (iets duurder en aantal is beperkt) of met 3-4 personen (iets goedkoper). Ook zijn er overdekte caravans met een goed bed (iets goedkoper). Er wordt met veel aandacht en liefde vegetarisch voor ons gekookt door Wim en Ida, de beheerders, rekening houdend met dieetwensen. In overleg is er een transfer vanaf NS Station Emmen en carpoolen is mogelijk.

De kosten zijn inclusief:
* 2 overnachtingen
* 2x ontbijt
* 2x lunch
* 2x diner
* een snack op zondagmiddag voor vertrek
* Koffie, thee, fruit en sapjes gedurende de dag
* Elk dagdeel een groepssessie
* Beddengoed en handdoeken
* Schoonmaak en wifi
* evt transfer van/naar NS station Emmen

Voor data locatie en prijzen, zie agenda

Stembevrijding en soul voice® Liever individueel?
Ik ben gecertificeerd Soul-Voice®-Practitioner en Stembevrijder. Voor het maken van een individuele afspraak, neem contact per mail met me op of bel: 06 24263286 (Amsterdam).

Voor prijzen voor individuele Soul-Voice® sessies, zie agenda

     Volg geen pad,

                     Volg je eigen voetstappen,

                                                     Je pad ontstaat vanzelf.