Stem van je Hart Stembevrijdings Weekend

Data
27 – 29 augustus 2021
De Hoorneboeg, Hilversum

De stem van je hart

Je stem is een krachtig en gevoelig instrument om je eigen ruimte in te nemen. De klank van je stem laten horen. Voor veel mensen is dat net zo spannend als dat het een groot verlangen is. Dus dat vraagt om veel vriendelijkheid naar jezelf, en een beetje moed. Met je adem en je stem kun je uitdrukking geven aan wat er in jou leeft. Door klank te maken vanuit je gevoel, gebruik je je eigen stem als medicijn om fysieke en emotionele blokkades te laten transformeren. En zo stem te geven aan het verlangen van je hart om je eigen plek in te nemen en te mogen zijn wie je bent. Een lied van vreugde of smart, een zucht van verlangen, een oerkreet, alles kan! De schoonheid en privacy van het natuurlijke landschap van De Hoorneboeg dragen bij aan het kunnen ontspannen en compassievol aanwezig zijn bij wat zich aandient.

       

Programma:
Aankomst en ontvangst vrijdagmiddag
Start: vrijdagmiddag 27 augustus
Einde: zondagmiddag 14:30u.

we starten ‘s middags en na een gezamenlijke lichte avondmaaltijd volgt een kort avondprogramma om elkaar en de plek wat beter te leren kennen. Deze dagen zullen we vanuit stilte en begeleide compassie meditaties ruimte geven aan de stem van ons hart door middel van eenvoudige stem-oefeningen die ik begeleid. We wisselen zitten af met bewegen, binnen met buiten en stilte met klank door middel van Qi-gong, circle songs, en vrije klanken. Er zijn stemhelingen die we elkaar zullen geven door af te stemmen op de helende frequenties van onze eigen klanken.

                 

Het programma biedt veel ruimte om te genieten van de rust en prachtige natuur van De Hoorneboeg. Je kunt een wandeling maken over het terrein, over de uitgestrekte hei, of gewoon, even niets. Dit is een weekend voor iedereen die wil ontstressen in een natuurlijke omgeving en zich wil laten meenemen door vrije klanken en gezang afgewisseld met stilte en meditatie. En nee, je hoeft dus écht niet ‘goed’ te kunnen zingen!

Accommodatie:
De Hoorneboeg, Hoorneboeg 5, Hilversum.

         

Prijzen:
Verblijf is op 1 persoonskamers en 2 persoonskamers, verspreid over het terrein. Nadere prijsinformatie volgt nog.

De kosten zijn inclusief:
* 2 overnachtingen
* 2x ontbijt
* 2x lunch
* 2x diner
* Koffie, thee gedurende de dag
* Elk dagdeel een groepssessie
* Beddengoed en handdoeken
* Schoonmaak en wifi

 

Voor data locatie en prijzen, zie agenda

Stembevrijding Liever individueel?
Ik ben gecertificeerd Soul-Voice®-Practitioner en Stembevrijder. Voor het maken van een individuele afspraak, neem contact per mail met me op of bel: 06 24263286 (Amsterdam).

Voor prijzen voor individuele Soul-Voice® sessies, zie agenda

     Volg geen pad,

                     Volg je eigen voetstappen,

                                                     Je pad ontstaat vanzelf.