Stilte weekend Mindful Zelfcompassie, Zeeveld (NH)

Data
28 feb – 1 maart 2020
Nog geen nieuwe datum bekend

Een ‘Hartvol’ weekend om je onder te dompelen in mindfulness en zelfcompassie door middel van meditaties, stilte, reflectie en beweging. Alles is erop gericht om te ontspannen, te verzachten en een diepere verbondenheid te ervaren met jezelf en anderen: compassievolle dagen die je uitnodigen om te stoppen met wat je aan het doen bent, op te merken wat er in je leeft en daar met warmte, begrip en vriendelijkheid op te reageren. De rustige en unieke ligging vlakbij zee van de prachtige locatie Zeeveld draagt bij aan je beleving.

Enige ervaring met meditatie/mindfulness/zelfcompassie is welkom, maar niet vereist.

Programma
Op vrijdagavond en zaterdag respecteren we Noble Silence. We ontmoeten de verstilling en ruimte in onszelf, gaan ‘naar binnen’, ondersteund door begeleide meditaties, reflecties en mindful bewegen (Qigong / Dru Yoga). Er is gelegenheid om een wandeling te maken door het bos en de duinen, of te mijmeren op een bankje in de grote tuin. Zondag oefenen we om in relatie met anderen te zijn zonder de verbinding met onszelf te verliezen, met meditaties die je alleen doet en soms in tweetallen. De begeleiding is in handen van Marlou Kleve, coach, mindfulness/compassie trainer en auteur van het boek Hartvol, de kracht van zelfcompassie.

meditatieruimte

Ik had niet verwacht dat de groep me zoveel zou bieden. Eerlijk gezegd kwam ik echt voor mezelf en om tot mezelf te komen. Maar ik voelde me zo veilig dat de groep me juist iets leerde: je kunt ook met mensen verbonden zijn en tegelijkertijd dicht bij jezelf blijven.

Accomodatie
Zeeveld is een karakteristieke accommodatie met meerdere luxe gemeenschappelijke verblijfsruimtes en gevarieerde kamers. Buiten zijn er duinen, bos en zee op loopafstand. We slapen standaard op 2-persoonskamers. Evt in je eentje (toeslag € 20 per nacht, aantal is beperkt). Wil je iets goedkoper dan is er de mogelijkheid om met 3 of 4 personen op een kamer te overnachten (€ 20 per nacht goedkoper). Gedeelde douches en sanitair. Er wordt met veel aandacht en liefde vegetarisch voor ons gekookt, rekening houdend met dieetvoorschriften.

Praktisch
Je bent op de aankomstdag welkom vanaf 17.00 uur om je lekker te installeren, kennis te maken met de andere deelnemers en de locatie te verkennen. Na een lichte avond maaltijd begint het programma om 19.30 uur. Het weekend eindigt zondag rond 14.30 uur.

Locatie
Transitium ZEEveld, Noorderstraat 2, Castricum Noord-Holland. Met het OV bereikbaar vanaf NS station Castricum & regiotaxi, of 15-20 minuten prachtige fietstocht door de duinen.

Prijs
€ 395 Februari (3 dg)
€ 455 Oude & Nieuw (4 dg)

De kosten zijn inclusief:
* 2 overnachtingen,
* 2x ontbijt, 2x lunch, 2x diner, en een snack op zondagmiddag voor vertrek.
* Koffie, thee, sap/fruit gedurende de dag
* Elk dagdeel een groepssessie
* Handdoeken en beddengoed*
* Schoonmaakkosten

Ja ik wil me aanmelden

Je aanmelding is pas definitief nadat de trainer contact met je heeft opgenomen en je aanmelding is verwerkt.